Magazijninrichting

Legbordstellingen

De legbordstelling van Metalsistem kenmerkt zich door eenvoud, duurzaamheid, stabiliteit en attraktief uiterlijk.

Het draagvermogen van de legborden varieert van 145kg tot 640kg. Of u nu kiest voor Super 1/2/3 of Unirack, de legbordstelling is sendzimir verzinkt waardoor roesten bijna onmogelijk is en de lange duurzaamheid wordt gegarandeerd. U kunt de basisstelling gemakkelijk op bouwen en de hoogte van de legborden altijd per 33 mm aanpassen.

Er zijn vele accessoires beschikbaar zoals: vakverdeelschotten, grijpbakken, voor- en achterzetranden en lades. De Metalsistem legbordstelling is bovendien geschikt als archiefstelling en te gebruiken als bandenstelling, door de extra opties zoals perfowanden en haken voor blisterverpakkingen is de legbordstelling ook geschikt voor winkelinrichting.

Palletstellingen van Metalsistem

Super 4/5/6 palletstelling

Verwacht u veelzijdigheid van een palletstelling? Dan is Super 4/5/6 ideaal voor u. Het is geschikt als losse palletstelling, basis van een entresolvloer en een combinatie van beide.

Superbuild palletstelling

Het beste komt boven in de palletstelling van Superbuild: licht van gewicht, enorme stijfheid en modulair uitbreidbaar. Het verbindingssysteem zorgt ervoor dat een hoge duw- en trekbelasting bereikt wordt.

Unibuild palletstelling

Dit is het zwaarste palletopslagsysteem dat we leveren, de Unibuild palletstellingen voldoen aan de gestelde voorwaarden van veeleisende gebruikers. Het systeem is compatible met het Superbuild systeem en leverbaar in 3 varianten met een max. belasting tot 15 ton.


Tecnicant draagarmstellingen

Draagarmstellingen worden gebruikt voor de opslag van lange goederen zoals pijpleidingen, profielen en grote houten platen.

De draagarmstelling van Tecnicant is een modulair opgebouwde stelling die zowel enkelzijdig als dubbelzijdig is op te bouwen. De voeten worden aan de kolom gelast of gebout aangeleverd en de armen worden via een pen/gat verbinding aan de kolom bevestigd. Door deze pen/gat verbinding kunt u gemakkelijk de hoogte van de armen aanpassen aan het materiaal dat u in de draagarmstelling wilt hebben, zonder dat u inlevert op het draagvermogen. De draagarmstelling van Tecnicant is in de standaard uitvoeringen gelakt maar is ook in een, speciaal voor buitengebruik verzinkte versie verkrijgbaar. Verder kunt u kiezen uit diverse accessoires zoals: dakconstructies, afdekplaten en afrolbeveiligingen.

Bandenstellingen van Metalsistem

De bandenstelling van Metalsistem is gebaseerd op hetzelfde systeem als de legbordstelling en is als zodanig ook net zo gemakkelijk op te bouwen.

De bandenstelling kan met twee type liggers geleverd worden: de conventionele ligger of de buisligger. De buisligger is bedoelt voor de opslag van zachtere banden of opslag van banden gedurende een langere periode. Wanneer u vooral banden met velg wilt opslaan kunt u kiezen voor een zwaardere ligger die het gewicht van banden met velg kan dragen. De stelling is ook verkrijgbaar in een smallere versie waardoor hij te gebruiken is als velgenstelling. Uiteraard kunt u in deze stelling ook variŰren met gewone legborden. Net als bij de legbordstelling kunt u voor vele opties kiezen zodat de stelling de indeling krijgt die u wilt.


Winkelinrichting

Bent u op zoek naar winkelinrichting dan kunt u bij ons kiezen uit 2 verschillende systemen namelijk winkelinrichting op basis van legbordstellingen en SIDAC winkelinrichting, beide komen van het concern Metalsistem uit ItaliŰ.

Wanneer u ge´nteresseerd bent in een winkelinrichting op basis van de legbordstelling kunt u er vanuit gaan dat het zeer kompleet is. We leveren diverse accessoires voor de winkelinrichting zoals confectiestangen, Perfowanden, haken t.b.v. blisterverpakkingen, vakverdeelschotten en modulaire bakken. Wilt u toch liever een klassieke winkelinrichting dan raden we u aan om voor SIDAC winkelinrichting te kiezen. Dit systeem lijkt in alle opzichten op de reguliere winkelinrichting van een moderne supermarkt. Ook voor dit systeem bieden we diverse accessoires zoals ondermeer chromen haken, chromen vakverdelers, glazen legborden en glazen vakverdelers. Ook kunt u eventueel bijpassende tl-armaturen bij ons verkrijgen. Kortom welk systeem u ook kiest u kunt er vanuit gaan dat vrijwel alles wat u erin wilt verkrijgbaar is.

Metalsistem SuperINOX

SuperINOX is zonder twijfel het product waarvan de toepassingen echt eindeloos zijn.

RVS legbordstellingen vormen de basis voor nieuwe toepassingen van stellingmateriaal. Van stelling tot stoel tot tv-meubels. Presentatiepilaren en winkelinrichting alles is mogelijk, fietsenrekken, parapluhouders, schilderezels en boekenkasten zijn maar een paar voorbeelden van de productrange van SuperINOX. Alle producten zijn strak, modern vormgegeven en uit RVS stellingmateriaal vervaardigd waardoor een industrieel design is ontstaan. Het voordeel? U krijgt een product dat zowel binnen als buiten lang meegaat en door de vele ontwikkelingen is SuperINOX de modetrend van morgen als het gaat om meubels, interieur en
meubelvisie.

HACCP stellingen

Wij leveren HACCP gekeurde en afwasmachine bestendige kunststof stellingen.

Deze stellingen voldoen aan de normen van de Voedsel en Waren Autoriteit zodat deze toepasbaar zijn in de horeca maar ook in slagerij, vishandel of groentezaken. Kortom overal waar gewerkt wordt met voedsel. Doordat de HACCP stellingen gemaakt zijn van hoogwaardig kunststof zijn ze uitermate geschikt voor uw koelcel en/of vriescel en gemakkelijk schoon te maken. Ook is er een type verkrijgbaar dat u in de vaatwasser kan stoppen. De HACCP legborden zijn gesloten en open leverbaar, tevens zijn er hoekoplossingen mogelijk. De stellingen zijn zelfs in een verrijdbare versie leverbaar. Alle HACCP stellingen zijn leverbaar in standaardafmetingen, maar zijn desgewenst ook op maat te verkrijgen. De materialen kunnen grote temperatuurswisselingen doorstaan, deze verschillen variŰren van -40║ C tot +80║ C.


Archiefstellingen

Onze Metalsistem legbordstellingen lenen zich ook voor uitstekend voor archiefstellingen voor optimale ruimte-winst waardoor u meer kan opslaan op uw kostbare vierkante meters.

Eventueel kunt u een verrijdbaar archief voor een optimale ruimte benutting deze wordt geplaatst op rails en zijn door middel van handkracht of door kettingaandrijving eenvoudig te verplaatsen. Ons archiefsysteem is natuurlijk leverbaar in diverse op maat gemaakte afmetingen, zowel in de hoogte als in de diepte van de stelling.

Entresol vloeren

Als u op zoek bent naar meer werk- en/of opslagruimte maar u heeft te weinig oppervlakte dan bestaat er een mogelijkheid om een entresolvloer of verdiepingsvloer te laten plaatsen. Op deze entresolvloer kunt u vervolgens uw pallets, legbordstellingen of ander materiaal kwijt, u kunt er zelfs een kantoor op laten bouwen. Door alle gewenste / noodzakelijk accessoires, zoals leuningwerk, palletopzetplaatsen, antislipvloeren, trappen, kantelhekken en de verschillen in het draagvermogen van de vloer (vanaf 350 kg per vierkante meter), houden wij geen voorraad. Naast de standaardafmetingen is maatwerk natuurlijk ook mogelijk Met als extra optie voor het vloeroppervlak "c-dur deluxe". Levering als bouwpakket is mogelijk, maar als u wilt komen wij alles inmeten; verzorgen wij het transport en de montage. Al onze schriftelijk aanbiedingen worden vergezeld van een tekening met maatvoering en draagvermogen; zodat u altijd weet waar onze prijs op is gebaseerd en worden verrassingen voorkomen. Onze vloeren worden samengesteld uit materialen welke bij Nederlandse producenten worden gefabriceerd. Standaard gaan we uit van een tussenvloer opgebouwd met IPE-profielen maar indien gewenst kunnen we uw huidige palletstelling of legbordstelling bekijken om vast te stellen of deze misschien geschikt is als "frame" voor uw entresolvloer.


Bescherming & Veiligheid

Veiligheid is tegenwoordig niet meer weg te denken uit het magazijn.

Of het nu gaat om persoonlijke veiligheid of de bescherming van de materialen en magazijnstellingen, het is zelfs, in een aantal situaties verplicht. Wij leveren onder andere veiligheidsproducten zoals staanderbeschermers, stalen kolombeschermers zowel op vloer als direct aan de kolom, kunststof kolombeschermers en diverse types bumperstrips die veelal toegepast worden bij onderdoorlopen zodat u uw hoofd niet bezeerd en in autogarages om lichte schade aan de autolak te voorkomen.
 
 
 • dozen
 • folie
 • papier
 • bescherming
 • opvullen
 • sluiten
Dozen Folie Papier Bescherming Opvullen Sluiten
 • omsnoeren
 • rekfilm
 • etiketten
 • verzenden
 • magazijninrichtingen
 • verpakkingsmachines
Omsnoeren Rekfilm Etiketten Verzenden Magazijnen Machines